Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Vores historie

Lindpros historie begynder helt tilbage i 1912. En væsentlig milepæl i virksomhedens historie er fusionen mellem Monberg & Thorsen A/S og Højgaard & Schultz A/S i 2001. Lindpro blev etableret som selvstændig brand og datterselskab til MT Højgaard i 2002

Fra vores fremsynede rødder har vi arvet en sund virksomhedskultur, hvor beslutsomhed, høj faglighed og godt købmandskab er en naturlig del af hverdagen. I dag er Lindpro en moderne videnvirksomhed, der aktivt tager del i den hastige udvikling på de tekniske områder.

Det har altid været en del af Lindpros historie at opkøbe kompetente virksomheder med dygtige iværksættere og entreprenører. Virksomhederne har bidraget med unikke kompetencer, og de er alle blevet en del af en stærk virksomhedskultur med fokus på godt håndværk og udvikling af innovative løsninger.

Lindpro er el-teknik for fremtiden

Lindpro har en stærk position som en af de førende aktører på det danske marked for el-teknik. Vi er en dynamisk og kompetent virksomhed med et udviklingsorienteret fokus på nye forretningsområder og vækst af kompetenceområder. Vores traditionelle el-installationsforretning er grundstenen, og vi ved, at kundeorientering, viden og kompetencer er afgørende for vores konkurrenceevne. Vi stræber konstant efter at udbygge og styrke vores stærke sider.

El-teknik for fremtiden er Lindpros eksistensberettigelse. Alt, hvad vi gør, skal skabe værdi for vores kunder – i dag, i morgen og i fremtiden.