Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Arssarnerit

Arssarnerit har en stærk position som Grønlands førende el-installationsfirma. Vi beskæftiger over 100 medarbejdere, og vores opgaver spænder bredt fra Grønlands største el-entrepriser til mindre serviceopgaver.

Vores kunder er alt fra privatpersoner til offentlige instanser og private bygherrer. Lokal forankring er et væsentligt parameter for vores konkurrenceevne. Vi har derfor lokalafdelinger i Nuuk, Kangerlussuaq, Qaqortoq, Nanortalik og Sisimiut, der forener vores tekniske kompetencer med et stærkt lokalkendskab og en hurtig serviceindsats.Vi har drevet forretning i Grønland i over 35 år og kender de grønlandske betingelser bedre end nogen anden el-installatør. Som kunde er det din sikkerhed for kvalitet.

Vision 

At være Grønlands førende og foretrukne leverandør af el-tekniske løsninger inden for entreprise- og servicesegmenterne for private, erhverv og offentlige institutioner.

Mission 

At levere el-installationer til det private erhverv og offentlige institutioner inden for entreprise og service med branchens højeste kundetilfredshed.

At være Grønlands foretrukne arbejdsplads og uddannelsessted for lærlinge med tilfredse medarbejdere og strukturerede udviklingsmuligheder.


Kontaktpersoner

Henrik Estrup
Grønland Arssarnerit, Adm. direktør
Tlf.: +299 34 83 46
Mobil: +299 58 44 60