Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Fra hensigt til handling

Lindpro vil gerne markerer sig som en samfundsansvarlig virksomhed, der aktivt bidrager til at gøre en forskel for klimaet. Vi driver forretning med udgangspunkt i vores kunders behov – men også på et ansvarligt grundlag. Det betyder, at vi i vores forretningsgange på den ene side fokuserer på profitable løsninger samtidig med, at vi tager hensyn til vores omverden. Lindpro har således politikker inden for arbejdsmiljø, miljø og etik – Corporate Social Responsibility (CSR). Og vi søger hele tiden nye veje og metoder til at gøre en forskel, og vi vejleder og engagerer vores medarbejdere i at spare brændstof og kemikalier, når vi udfører vores arbejde. Vi uddanner desuden vores medarbejdere i at udbrede viden om energibesparende løsninger til vores kunder. 

Arbejdsmiljø – vi passer på hinanden

Lindpro er arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS 18001-standarden. Det betyder, at vi arbejder målrettet med at øge medarbejdernes bevidsthed om arbejdsmiljø i hverdagen. Hver afdeling har en arbejdsmiljøgruppe, der får nogle gode værktøjer til at håndtere bl.a. psykisk arbejdsmiljø og arbejdsulykker, som vi har stort fokus på at nedbringe antallet af. Det handler i høj grad om at være bevidst om de potentielle farer, der omgiver os i hverdagen.

Miljø – vi passer på miljøet

Med en bilpark på over 450 biler har vi et stort ansvar i forhold til miljø og sikkerhed. Lindpro er derfor miljøcertificeret efter ISO 14001-standarden. Det betyder, at vi er i stand til at kortlægge og håndtere vores miljøpåvirkninger, og at vi minimerer vores ressourceforbrug. Vi har partikelfiltre på vores biler, og vi gennemfører løbende initiativer, der skal nedbringe vores brændstofforbrug og øge sikkerhed under kørsel – et af dem er fartbegrænsere i bilerne og interne motivationskampagner for mere økonomisk og miljøvenlig kørsel. Lindpro er en landsdækkende virksomhed med afdelinger i hele landet. Vi nedbringer rejseaktiviteter og derved CO2 ved at afholde en stor del af vores møder via videokonference, hvilket gavner både miljø og arbejdseffektivitet.

Lindpro er glade for lærlinge – og omvendt

Hos Lindpro tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Også når det gælder om at uddanne kompetente elektrikere til os selv og resten af branchen. Vi har konstant 120-145 lærlinge tilknyttet med en lærlingeansvarlig, der varetager deres interesser. Vi er meget stolte, når en af vores lærlinge ønsker at udnytte sine muligheder ved eksempelvis at læse videre til installatør eller søge udfordringer hos Lindpro. Lindpro har til forskel fra mange andre i branchen ikke haft et fald i antallet af lærlinge siden 2007. Det betyder, at Lindpro har glæde af mange dygtige lærlinge til at løse opgaver inden for både service, sikkerhed og entreprise. Men det betyder også at Lindpro kan imødekomme krav til leverandører i offentlige byggerier i forhold til engagement i ungdomsuddannelser.

Vores lærlingeansvar rækker ud over Danmarks grænser

Det er ikke blot i Danmark, Lindpro føler sig forpligtet til at fremme unge menneskers uddannelsesmuligheder. Lindpro har indgået et strategisk samarbejde med BØRNEfonden med henblik på at forbedre børn og unges uddannelsesmuligheder for at skabe en vej ud af fattigdom i Afrika. Lindpros donation støtter uddannelse af elektrikere samt værktøjskit, som elektrikerlærlingene tager med sig, når uddannelsen er slut. Under uddannelsen støtter Lindpro også de unges familier, så de ikke trækker de unge lærlinge hjem for at arbejde i marken.

         

Læs mere på børnefonden

Kontakt os