Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Teknik og tekniske løsninger der letter din hverdag

Høj kvalitet, driftssikre løsninger og tidssvarende tekniske løsninger er vigtige krav i et erhvervsliv, hvor komfort, trivsel, effektivitet og produktivitet også er baseret på teknik.

Få adgang til vejledning og tekniske løsninger til at fra entrepriser, serviceaftaler inden for el, VVS og sikkerhedsløsninger samt specialer såsom gartneriteknik, maskin-elektro, petrokemiske og pharma-installationer og meget mere. Alt sammen hos én og samme teknik- og servicepartner. Det giver dig stordriftsfordele og sparer tid i hverdagen, når du kun behøver at henvende dit ét sted.

Lindpros ydelser spænder bredt fra tekniske installationer, intelligente bygningsinstallationer, energioptimering, sikringsløsninger etc. Vi sikrer vores kunder højt specialiserede medarbejdere og den rette mandskabsstyrke til enhver opgave – stor som lille.

Vores lokalafdelinger i hele landet kender lokalområdet og er klædt på til at træffe beslutninger og igangsætte aktiviteter, der bedst imødekommer vores kunders behov.

Teknikvirksomhed - og vidensvirksomhed

Lindpro har altid sat en ære i at levere godt teknisk håndværk. Men vi er også en førende vidensvirksomhed med fokus på at levere innovative tekniske løsninger inden for forskellige fagspecialer. Løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Som en professionel samarbejdspartner følger vi opgaven helt i mål. Vores medarbejdere sikrer et professionelt flow i processen og et godt slutresultat. Vi arbejder struktureret og strømlinet med omkostningsoptimering for øje, og det er din sikkerhed for den bedste løsning på lang sigt og på bundlinjen.

Det er mennesker, der driver udvikling. Det gælder også i Lindpro, og vi er stolte af vores medarbejdere.