Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Adm. direktør i Lindpro Peter Kaas Hammer fratræder 

Peter Kaas Hammer har meddelt, at han ønsker at fratræde stillingen som administrerende direktør for Lindpro A/S for at tiltræde som administrerende direktør for Kemp & Lauritzen A/S.

- Bestyrelsen ønsker Peter Kaas Hammer tillykke med den nye stilling og takker ham for en stor indsats i Lindpro og MT Højgaard-koncernen generelt, siger bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen og fortsætter:

- Peter har fået en spændende mulighed for at indtræde i en ny stilling uden for MT Højgaard-koncernen, hvor han i en årrække har bestredet en række centrale poster. Bestyrelsen forstår og respekterer den beslutning, men vi er naturligvis kede af, at han har valgt at forlade Lindpro.

- Peter har spillet en vigtig rolle i lanceringen og implementeringen af Lindpros strategi fra 2014, hvor et stærkt kundefokus og en effektiv drift er drivkraften bag målet om lønsom vækst. Lindpro har i dag en stærk position på markedet, høj faglighed og et sundt fundament for den videre fremdrift.

Som følge af sin nye stilling fratræder Peter Kaas Hammer per dags dato som administrerende direktør i Lindpro. Bestyrelsen har iværksat en søgeproces efter en ny administrerende direktør.

For at sikre kontinuitet i den mellemliggende periode indtræder bestyrelsesformand Jørgen Nicolajsen som konstitueret administrerende direktør for Lindpro A/S.