Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro udnytter synergier og etablerer ny sektion Syd 

Lindpro udnævner den 29-årige Lars Küster til sektionschef i den nye sektion Syd med ansvar for samtlige afdelinger og teknikcentre inden for installation og service. Etableringen af sektion Syd er en direkte følge af Lindpros strategi på vejen mod - ét Lindpro. Målet er at udnytte synergier og kompetencer på tværs af lokationer til gavn for kunderne.

Det bliver den unge Lars Küster, der har skabt en lynkarriere hos Lindpro, som bliver ansvarlig for sektion Syd inden for fagområderne installation og service. Den nye sektion kommer til at omfatte Esbjerg, Bramming, Aabenraa, Fredericia, Vejle, Kolding og Horsens.

”Målet er at udnytte teknik- og servicevirksomhedens specialkompetencer, som bl.a. er sikring, stærkstrøm, marine kommunikation og entrepriser på tværs af sektionen. Vi vil i fremtiden udnytte vores kompetencer og synergier langt mere effektivt til gavn for vores kunder. Ligeledes vil det vil give os en større fleksibilitet, og vores beslutningsprocesser vil blive kortere”, siger Lars Küster nyudnævnt sektionschef Syd hos Lindpro.

Med etableringen af sektion Syd, lægger Lindpro de to sektioner Vest og Syd sammen og samler mere end 140 serviceteknikere, elektrikere og funktionærer under samme ledelse.

”Etableringen af sektion Syd understøtter på bedste vis vores strategi, om vejen frem mod ét Lindpro, med en bred kompetenceplatform, hvor teknik og service er i højsædet. Vi er meget glade for, at Lars Küster vil påtage sig opgaven. Lars kommer fra en stilling som sektionschef for Jylland Vest, og med hans forretningsmæssige tilgang, faglighed, engagement og allerede store erfaring til trods for hans unge alder, har vi stor tiltro til, at han kan løfte opgaven” pointerer Henrik Blaabjerg, divisionsdirektør hos Lindpro.

Hos Lindpro er der plads til unge, der vil og kan

Hos den landsdækkende teknik- og servicevirksomhed er der fokus på at hjælpe de unge med en el-teknisk baggrund godt på vej. Lindpro har mere end 100 lærlinge tilknyttet på landsplan, hvoraf flere vælger at videreuddanne sig til installatør eller anden fagrelevant uddannelse.

”Der er højt til loftet og mulighederne mange for dem, der vil og kan. Ønsker de unge at gøre karriere i Lindpro, er det vigtigt, at de har det fornødne drive og gå-på mod til at påtage sig nye opgaver og ansvarsområder. Jeg har selv fået mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, siden jeg for 13 år siden startede som ung lærling hos Lindpro. Jeg er meget glad for den nye udfordring, men jeg går også til opgaven med ydmyghed – vel vidende at jeg kun kan løfte opgaven i tæt samarbejde med alle mine dygtige kollegaer i sektion Syd”, fremhæver Lars Küster.

Lindpro vil i fremtiden betjene deres mange jyske kunder inden for installation og service fra de to sektioner i Nord og Syd. Sektion Nord, som omfatter Aarhus, Silkeborg, Viborg og Aalborg fortsætter under ledelse af John Lind.