Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro styrker serviceforretningen

Lindpro har pr. 1. juni ansat Henrik Blaabjerg som divisionsdirektør med ansvar for serviceforretningerne på Fyn og i Jylland.

Henrik Blaabjerg er en stærk lederprofil og har mere end 20 års erfaring inden for facility management fra blandt andet ISS. Han er således et stort aktiv for Lindpros serviceforretning, hvor teknisk service og vedligehold hos offentlige og private virksomheder hører til kernekompetencerne.

”Forebyggende vedligehold af de tekniske installationer hører til et af de mest kritiske områder for en virksomhed, for nedbrud kan være fatale. Lindpro er en stærk servicepartner på teknisk vedligehold og jeg ser frem til at bidrage til videreudvikle dette område med min mangeårige erfaring i udvikling af løsninger og koncepter inden for facility management, så Lindpros kunder også i fremtiden kan forvente driftssikre løsninger”, udtaler Henrik Blaabjerg.

Stærk forretningsudvikler

Som tidligere salgsdirektør og senere administrerende direktør i Berner A/S kommer Henrik Blaabjerg desuden med en solid erfaring i drift og udvikling af en salgsorganisation og favner således hele værdikæden.

”Lindpro har de seneste to år bevæget sig fra at være en traditionel el-installatør til at være totalleverandør af tekniske løsninger. Det er en spændende rejse, som vil fortsætte i de kommende år, og hvor jeg med mine stærke kompetencer inden for både salg, ledelse og forretningsudvikling kan være med til at styrke den fynske og jyske del af Lindpros forretning, så vi hele tiden er på forkant med kundernes tekniske behov”, slutter Henrik Blaabjerg.