Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro og TeleKomplet har pr. 1. oktober 2016 indgået aftale om overdragelse af aktiviteterne i Lindpro Mobilcenter til TeleKomplet. Du får samme gode service og flere muligheder.

TeleKomplet er et full-service-hus. Med 12 medarbejdere placeret i Brøndby serviceres kunderne på højeste niveau med alt lige fra nye store teleløsninger og salg af telefoner, enkelt-abonnementer og tilbehør, til reparation og rådgivning. Derudover fungerer TeleKomplet for mange kunder som en ekstern teleafdeling, hvor alt det praktiske i dagligdagen håndteres.

Hvad betyder det for dig?

Fremadrettet vil du modtage fakturaer fra Telekomplet, men ellers fortsætter Mobilcentret i Esbjerg som hidtil. For dig betyder det, at der nu er endnu flere kvalificerede medarbejdere til at svare, når du ringer eller skriver. Og med nu to lokationer i Esbjerg og Brøndby, bliver Mobilcenteret endnu mere tilgængeligt.

Derudover får du nu adgang til et topprofessionelt værksted, hvor der udføres reparationer på alle smartphones, tablets og computere. Med over 265.000 reparationer bag sig, er det et af landets absolut mest erfarne reparationscentre.

Du får desuden adgang til en webshop, www.my-phoneshop.dk, hvor der pt. er over 60.000 varenumre. 

Lindpro glæder sig over aftalen

Med overdragelsen af aktiviteterne til Telekomplet ønsker Lindpro at sikre, at du som kunde fortsat kan få kvalificeret hjælp og højspecialiserede mobilløsninger samt et øget serviceniveau, der letter hverdagen for dig.

TeleKomplet ser frem til et godt samarbejde

”Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med Lindpros mobilcenter, og har på sidelinjen fulgt med i udviklingen. Og så ser jeg meget frem til samarbejdet med vores nye fælles kunder”, slutter Thomas Arentoft