Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Synergi giver kundefordele i Kalundborg

I slutningen af august 2015 flytter Lindpro i Kalundborg ind hos moderselskabet MT Højgaard på Hareskovvej 13. Flytningen er et led i Lindpros optimering af indsatsen på det lokale marked. Bofællesskabet er til gavn for fælles kunder.

In house synergi

Lindpro flytter ind på MT Højgaards adresse med det formål at styrke samarbejdet omkring fælles projekter yderligere mellem de to selvstændige virksomheder.

”Med flytningen kommer vi tættere på hinanden i hverdagen, og vi kan nemmere optimere processer og koordinere fælles opgaver. For vores kunder betyder det, at vi hurtigere kan forudse og afhjælpe udfordringer gennem løbende dialog,” udtaler Lars Kent, regionschef hos Lindpro.

Afdelingschef hos MT Højgaard, Wouter Slooten tilføjer:

”Vi har haft et godt samarbejde med Lindpro i mange år, og vi glæder os til, at de flytter ind. Vi får en daglig kontakt og vidensdeling, der vil styrke fremdriften i vores fælles byggesager. For vores bygherrer betyder det, at vi hele tiden kan justere og tilpasse indsatsen. Det giver os mulighed for at beregne endnu skarpere priser for vores kunder.”

Lindpro klar til nye opgaver

Lindpro har over en længere periode haft fokus på at tilpasse organisationen i Kalundborgafdelingen til den lokale markedssituation. Formålet har været at sikre de rette kompetencer og medarbejdere i huset til at servicere nye og eksisterende kunder. Lindpro hjælper med drift og vedligehold på alle former for tekniske anlæg og installationer til industri, erhverv, bygning og bolig. Lindpro har samlet en lang række kompetencer under samme tag, hvilket betyder, at kunden kun behøver ringe til én leverandør. Blandt kompetencerne er el-installation, sikkerhedsløsninger, VVS, skræddersyede serviceaftaler, energivejledning og Hard Facility Management m.fl. På den nye adresse har Lindpro et stærkt team af loyale og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe – og afdelingen søger samtidig nye kræfter på nøglepositioner.

”Vi har styrket vores arbejdsprocesser og rutiner samtidig med, at vi har fastholdt vores dygtige medarbejdere, der kender vores kunder. Vi er godt rustet til at fortsætte udviklingen og hjælpe vores kunder med en kompetent indsats og vejledning,” udtaler Lars Kent.