Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Ny ung afdelingsleder i Esbjerg og Bramming

Lindpro har ansat den driftige Lars Küster som afdelingsleder for de to afdelinger i Esbjerg og Bramming, der med godt 70 ansatte dækker hele det sydvestjyske område.

Trods en alder på kun 28 år, har Lars Küster allerede skabt imponerende resultater og dermed gjort lynkarriere i Lindpro. Den unge leder, der begyndte som lærling i Lindpro i 2003, beviste hurtigt sit talent og bevægede sig gennem årene hastigt fra formand og projektleder på de store el-entrepriser over servicechef for sikringsområdet til nu at have det samlede ansvar for de to sydvestjyske afdelinger. Det er derfor også en mand, der kender Lindpros forretning dybdegående.

”Det er en stor fordel, at jeg allerede har et indgående kendskab til såvel det geografiske område og vores kunder samt deres behov. Det har gjort mig i stand at udfylde min nye rolle allerede første dag og jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med vores mange loyale kunder”, udtaler Lars Küster.

Bred faglighed – lokalt nærvær

Med et solidt bagland i ryggen er Lindpros kunder i Esbjerg og Bramming sikret, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau.

”Lindpro er kendt for sin brede faglighed, der understøttes af vores lokale nærvær. Derfor kan vi tilbyde spidskompetencer inden for en række områder, bl.a. stærkstrøm, svagstrøm, landbrugsinstallationer, marine, industri og energioptimering. Alt bliver udført af lokalkendte teknikere, der er bekendt med kundernes installationer og de særlige forhold, der gør sig gældende hos netop dem. Det gør vores afdelinger til sunde forretninger, som jeg ser frem til at styrke og videreudvikle i de kommende år”, slutter Lars Küster.