Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Ny CFO fremmer Lindpros vækststrategi

Lindpro har ansat Kirsten Skjoldorf som ny økonomidirektør til at styrke og understøtte virksomhedens ambitiøse vækstplaner.

Kirsten Skjoldorf har solid erfaring med alle økonomistyringens facetter og har med succes drevet vækstvirksomheder mod nye højder. Hun kommer senest fra en tilsvarende stilling hos el-grossisten Sonepar Nordic.

”Lindpro har en stærk position på markedet, høj faglighed og et stort potentiale. Min opgave bliver dels at sikre fastholdelse af kontinuiteten i en sund forretning dels at sikre en udvikling af såvel forretningen som økonomifunktionen, der kan skabe kontrolleret, profitabel vækst i Lindpro”, udtaler Kirsten Skjoldorf.

Understøtter ny strategi

I 2014 lancerede Lindpro en ny strategi, hvor et stærkt kundefokus og en effektiv drift er drivkraften bag målet om organisk vækst.

”Jeg kan i høj grad se mig selv som led i eksekveringen af denne strategi. Optimering af forretningsprocesser, hele tiden med kundernes behov for øje, er blandt mine spidskompetencer. Og jeg ser frem til at hæve overliggeren yderligere for Lindpro”, siger Kirsten Skjoldorf om baggrunden for skiftet fra grossistleddet til leverandørleddet.