Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro vinder el-entreprisen på Københavns nye vartegn

God dialog og professionel rådgivning var udslagsgivende, da teknik- og servicevirksomheden Lindpro A/S løb med kontrakten på udførsel af el-entreprisen på Axel Towers i hjertet af København.

Kontrakten er forhandlet på plads med totalentreprenøren Züblin A/S. ”Vi har haft en længerevarende og meget konstruktiv projektgennemgangsfase med entreprenøren, hvor vi har kunnet komme med input til optimering af den tekniske del af projektet og rådgive om de mest hensigtsmæssige løsninger til bygherrens bedste”, fortæller regionschef hos Lindpro, Brian Ludvigsen.

Til maj rykker Lindpro ind på byggepladsen på Axeltorv 2 for at påbegynde den totale el-entreprise på el, brand og sikring i det 41.000 m² store Axel Towers, heraf 18.000 m² teknik- og parkeringskælder i en 5 etagers kælder. Når byggeriet står færdigt i slutningen af 2016, kommer de fem delvist sammenbyggede tårne med varierende højder på mellem 6 og 16 etager til at huse kontorer, butikker, caféer og en sky-bar med udsigt ud over Københavns skyline.

Optimale løsninger til komplekst byggeri

Der er tale om en utrolig kompleks byggesag grundet såvel beliggenhed som udformning, hvilket stiller store krav til projektledelse, logistik og planlægning af entreprisen.

”Vi er glade for, at vi har kunnet præsentere fyldestgørende løsninger til et komplekst byggeri til kundens store anerkendelse og tilfredshed. Det er et spændende projekt, hvor vi har kunnet bringe alle vores tekniske kompetencer i spil med henblik på optimering af både projekt, pris og bygningens brug”, afslutter Brian Ludvigsen.