Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro vil have landets dygtigste medarbejdere

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro har ansat Rikke Præstmark som ny HR-chef. Hendes vigtigste opgave bliver at sikre en høj grad af initiativ og motivation blandt medarbejderne, så Lindpro fortsat kan tiltrække de dygtigste lærlinge og medarbejdere til gavn for kunderne.

Styrkelsen af HR-indsatsen er et væsentligt led i Lindpros strategiske arbejde med at være den mest virksomme og attraktive teknik- og servicevirksomhed for såvel kunder som medarbejdere. Rikke Præstmark, der kommer fra en lignende stilling hos ROCKWOOL A/S, glæder sig til at skulle bidrage hermed:

”Lindpro er en sund forretning med en stærk tradition for at dyrke de menneskelige værdier og arbejdsglæden. Jeg ser frem til at skabe en HR-afdeling, der understøtter forretningen og aktivt bidrager til virksomhedens samlede resultat samtidig med, at vi fortsat sikrer en arbejdsplads, hvor medarbejderne er glade for at være.”

Udvikling gennem hele arbejdslivet

I Lindpro klædes medarbejderne kompetencemæssigt på til at kunne møde kundernes hverdag, der udvikler sig med rivende hast. Det sker gennem kurser, uddannelser og ikke mindst den løbende opkvalificering gennem det daglige arbejde.

For Rikke Præstmark, der har solid erfaring med hele HR-palletten fra drift til udvikling, er netop kompetenceudvikling et absolut kerneområde. Hun fortæller:

”Jeg ser det som min fornemmeste opgave at bidrage til, at alle vores medarbejdere har gode muligheder for at udvikle sig gennem hele arbejdslivet – lige fra starten som lærling til den øverste topchef. Det er afgørende, at vi formår at have den rette mand på rette plads med de rette kompetencer. På den måde sikrer vi, at vi også fremadrettet har dygtige medarbejdere, der tager ansvar for Lindpro, så vi fortsat kan udvikle forretningen.”