Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro styrker sin position i Aabenraa

Lindpro A/S har pr. 1. marts tilbudt ejer af Aabenraa EL, Christian Beck Nielsen, og de øvrige fire medarbejdere ansættelse. Dermed styrkes Lindpros kernekompetencer i lokalområdet samtidig med, at virksomheden tilføres stærke specialkompetencer inden for AIA og ADK.

Aabenraa EL’s aktiviteter videreføres således i Lindpros regi, og Aabenraa EL’s medarbejdere vil fortsat servicere deres hidtidige kunder. Ændringen medfører i øvrigt udelukkende positive forandringer for såvel kunder som medarbejdere. Aabenraa EL´s medarbejdere bliver en del af en større virksomhed. Det betyder, at kunderne kan tilbydes bedre markedsbetingelser samt bredere løsninger og rådgivning inden for en større palet af kompetenceområder.

Christian Beck Nielsen glæder sig over aftalen og de nye muligheder, der åbner sig for hans trofaste kunder: ”Vores kunder vil mærke, at vi bliver en del af et større fællesskab og dermed kan tilbyde nye kompetenceområder. Vi får et større antal folk at kunne trække på ved travlhed, så vores kunder sikres en endnu bedre service. Sidst men ikke mindst får vi nu også mulighed for at løse større opgaver for kunderne, hvor vi tidligere har måttet sige nej.”

En styrket forretning

For Lindpro er aftalen et led i et strategisk ønske om at sikre en bred markedsdækning, høj faglighed og bedre betjening af kundekredsen i dette geografiske område. Lindpro har i forvejen stærke kompetencer på sikringsområdet og cementerer med denne aftale sin position på dette marked.

”Aabenraa EL er et firma med en solid kundebase og solide kernekompetencer, der stemmer overens med Lindpros profil. Så der er ingen tvivl om, at aftalen fra dag ét kan styrke vores forretning. Og vi glæder os til, at både nye og eksisterende kunder kan drage nytte af vores øgede mandskabsstyrke”, siger afdelingsleder i Lindpros Aabenraa-afdeling, Peter Nehrkorn Kristensen.