Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Styrkede kompetencer i Sydvestjylland

Lindpro har ansat Thomas Mollerup til at stå i spidsen for et kompetent team af stærkstrømsmontører, der servicerer Lindpros kunder i Esbjerg, Bramming og omegn.

Thomas Mollerup bidrager med stort know how og solide kompetencer inden for det stærkstrømstekniske område efter mere end 15 år i branchen. Han kommer senest fra en stilling som overmontør hos Theodor Christiansen ApS i Bramming.

”Thomas Mollerup kender området særdeles godt og har stor forståelse for de særlige betingelser kunderne opererer under. Ligesom hans uddannelse som elinstallatør og energivejleder gør ham til en yderst kompetent sparringspartner for vores kunder på energioptimeringssiden”, siger Lindpros afdelingsleder i Bramming og Esbjerg, Søren Hermansen, der glæder sig over, at der også er kommet nye idéer til afdelingen.

Fælles styrke

Ansættelsen af Thomas Mollerup er således en yderligere styrkelse af Lindpros kompetencer inden for rådgivning og energioptimering i Bramming og Esbjerg, hvorfra der køres ud til kunder i hele Sydvestjylland. De to afdelinger tæller samlet 80 mand med spidskompetencer inden for en række områder, bl.a. stærkstrøm, svagstrøm, landbrugsinstallationer, industriinstallationer og energioptimering.

”Vi kan desuden trække på et solidt bagland, der sikrer, at selv krævende eller specialiserede opgaver udføres på et højt teknisk og kvalitetsmæssigt niveau – til glæde for alle vores kunder og samarbejdspartnere”, afslutter Søren Hermansen.