Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Lindpro går på markedet med sprinkler

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro er nu også certificeret inden for sprinkler og kan dermed tilbyde projektering, installation og lovpligtige serviceeftersyn på komplette brand- og sikkerhedsløsninger.

Teknik- og servicevirksomheden Lindpro er nu også certificeret inden for sprinkler og kan dermed tilbyde projektering, installation og lovpligtige serviceeftersyn på komplette brand- og sikkerhedsløsninger.

Installation af sprinkler anlæg sikrer bygninger, værdier og mennesker ved hurtigt at kontrollere brandudviklingen og minimere skaderne. Ved hjælp af et sprinkler anlæg slukkes branden hurtigt og effektivt.

Vi har lyttet til vores kunder, der ønsker mulighed for at udnytte Lindpros serviceapparat også på sprinkler anlæg. Vores kunder vil gerne nøjes med at ringe til én leverandør med spidskompetencer inden for hele sikkerhedsområdet, der eksempelvis inkluderer automatisk brandalarmering, sprinkler, indbrudsalarmering eller andre sikkerhedsløsninger”, fortæller Lisbeth Sørensen, kompetenceansvarlig for sprinkler hos Lindpro.

Lindpro tilbyder samlede løsninger

Lindpro kan, som en af de få sikkerhedsleverandører på markedet, tilbyde samlede løsninger med eksempelvis automatisk brandalarmering, rum- og sprinklings anlæg, tv-overvågning, talevarsling m.fl. Med tværfaglig rådgivning tilbyder Lindpro allerede i planlægningsfasen at sparre med virksomheder omkring deres ønsker og behov for derigennem at sikre den rette løsning fra starten.

Lovpligtig service af sprinkler anlæg

Lindpro tilbyder landsdækkende den lovpligtige service og ugentlige test på sprinkler anlæg, der samlet set giver virksomheder sikkerhed for anlæggets funktionalitet. Lindpro dokumenterer desuden alle services og test, hvilket giver kunden sikkerhed for et funktionelt og lovligt anlæg.

Sikkerhed for kvalitet

Lindpro projekterer, leverer og servicerer anlæg efter danske og internationale normer og standarder og er ISO 9001-certificeret. Det er en garanti for, at sprinkler anlæg og andre brandsikringsanlæg fra Lindpro har et ensartet kvalitetsniveau ved installation, service og vedligehold – samt at anlægget opfylder gældende myndighedskrav og standarder.