Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

2015

Ny ung afdelingsleder i Esbjerg og Bramming16. december 2015 Lindpro har ansat den driftige Lars Küster som afdelingsleder for de to afdelinger i Esbjerg og Bramming, der med godt 70 ansatte dækker hele det sydvestjyske område.
Lindpro søger flere dygtige medarbejdere27. august 2015 Rekrutteringen er et led i en fokuseret indsats på at optimere processerne i afdelingen. De nye medarbejdere skal indgå i et stærkt team af kompetente kolleger, der servicerer virksomheder og organisationer i Kalundborg og omegn.
Lindpro oplyser Nordea domicil29. maj 2015 Langvarig dialog fra projektets spæde start har båret frugt. Lindpro har netop skrevet kontrakt på udførsel af el-entreprisen på Nordeas nye domicil i Ørestaden.
Ny serviceleder i Roskilde skal styrke kundeservice13. maj 2015 Lindpros afdeling i Roskilde har travlt med at hjælpe kunder med teknik- og serviceopgaver i lokalområdet. Afdelingen ansætter derfor en ny serviceleder og videreuddanner i øjeblikket alle mellemledere for at sikre et højt serviceniveau.
Styrkede kompetencer i Sydvestjylland20. april 2015 Lindpro har ansat Thomas Mollerup til at stå i spidsen for et kompetent team af stærkstrømsmontører, der servicerer Lindpros kunder i Esbjerg, Bramming og omegn.
Positivt årsregnskab8. april 2015 Året 2014 blev et godt regnskabsår for Lindpro, der præsterede at tredoble indtjeningen i forhold til det foregående regnskabs år.