Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Nyt fra Lindpro

Lindpro samler kompetencer på Sjælland14. juni 2017 Lindpro har stærke kompetencer inden for industri og pharma, og nu skal det være nemmere at servicere kunderne inden for disse områder på tværs af geografi.
Lindpros lærlinge bryder fordomme9. december 2016 To af Lindpros godt 110 lærlinge har brugt efteråret på at bryde fordomme som rollemodeller gennem Erhvervsuddannelsernes ElevOrganisations (EEO) rollemodelkampagne.
Nyt logo skal styrke Lindpros position15. august 2016 Lindpro fjerner pay-off og skifter farve på sit logo. Stærkere visuel identitet og et logo, der understøtter virksomhedens strategiske prioriteringer er målet.
Lindpro styrker serviceforretningen16. juni 2016 Lindpro har pr. 1. juni ansat Henrik Blaabjerg som divisionsdirektør med ansvar for serviceforretningerne på Fyn og i Jylland.
Lindpro giver ansvar og opbakning til lærlinge17. marts 2016 I Korskærparken i Fredericia bliver tre lejligheder renoveret udelukkende af lærlinge, der får praktiske erfaringer og motivation af at prøve kræfter med virkeligheden.
Lindpro styrker forretningen3. februar 2016 Lindpro samler sine spidskompetencer i seks teknikcentre centralt placeret i landet med henblik på at sikre kunderne højspecialiserede løsninger og ensartet service i hele landet.
Ny ung afdelingsleder i Esbjerg og Bramming16. december 2015 Lindpro har ansat den driftige Lars Küster som afdelingsleder for de to afdelinger i Esbjerg og Bramming, der med godt 70 ansatte dækker hele det sydvestjyske område.
Lindpro søger flere dygtige medarbejdere27. august 2015 Rekrutteringen er et led i en fokuseret indsats på at optimere processerne i afdelingen. De nye medarbejdere skal indgå i et stærkt team af kompetente kolleger, der servicerer virksomheder og organisationer i Kalundborg og omegn.
Lindpro oplyser Nordea domicil29. maj 2015 Langvarig dialog fra projektets spæde start har båret frugt. Lindpro har netop skrevet kontrakt på udførsel af el-entreprisen på Nordeas nye domicil i Ørestaden.
Ny serviceleder i Roskilde skal styrke kundeservice13. maj 2015 Lindpros afdeling i Roskilde har travlt med at hjælpe kunder med teknik- og serviceopgaver i lokalområdet. Afdelingen ansætter derfor en ny serviceleder og videreuddanner i øjeblikket alle mellemledere for at sikre et højt serviceniveau.
Styrkede kompetencer i Sydvestjylland20. april 2015 Lindpro har ansat Thomas Mollerup til at stå i spidsen for et kompetent team af stærkstrømsmontører, der servicerer Lindpros kunder i Esbjerg, Bramming og omegn.
Positivt årsregnskab8. april 2015 Året 2014 blev et godt regnskabsår for Lindpro, der præsterede at tredoble indtjeningen i forhold til det foregående regnskabs år.