Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Sikkerhed

Få højere sikkerhed med et alarmsystem

Lindpro er en certificeret sikkerhedspartner, der hjælper dig hele vejen fra rådgivning til service. Hos Lindpro findes der ingen standardløsninger. Når det gælder sikkerhed, er dine individuelle behov og den gældende lovgivning udgangspunkt for den optimale løsning. Lindpro tilbyder bl.a. at installere personsikring, tryghedsalarm, alarmsystemer og sikringssystemer. 

Bestil et uforpligtende tilbud på et alarmsystem på tlf. 70 10 16 17.

Lindpro, så bestemmer du tid og sted 
Lindpro arbejder kun med åbne systemer. Du ejer selv anlægget og har frihed til at vælge servicepartner. Hvis du vælger Lindpro som servicepartner på din sikringsløsning, tilknytter vi en fast kontaktperson og dygtige lokale teknikere, der kender dit anlæg – og hurtigt kan rykke ud! Derudover tilbyder vi 24-timers alarmservice på dine alarmsystemer. 

Fleksibel integration 
Lindpro tilbyder alt fra simple alarmsystem anlæg til store IP-baserede systemer, der kan integreres med andre serviceteknologier. Dit anlæg kan løbende udvides med nye funktioner i takt med ændrede krav fra kunder, brugere og myndigheder. Du har mulighed for at betjene dine sikringssystemer via grafiske skærme eller webbaserede brugerflader fra smartphones eller tablets. 

Proaktiv rådgivning 
Vi tager vores rolle som rådgivende samarbejdspartner alvorligt. Ønsker du at få en personsikring, en tryghedsalarm eller et sikringssystem i din virksomheden? Vi kortlægger i tæt dialog dine behov og muligheder, og finder i fællesskab den rette løsning. Lindpro er certificeret af Bureau Veritas. Inden for sikringssystemerne tv overvågning og tyverialarmering er vi desuden certificeret af SikkerhedsBranchen og TEKNIQ – og af DBI når det gælder automatisk brandalarmering.

Certificering ISO 9001:

ABA

AIA

ITV/TVO

ADK

Varsling

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få installeret en personsikring, tryghedsalarm eller andre alarmsystemer? Så kontakt Lindpro på tlf. 70 10 16 17 eller via vores kontaktformular, og få et gratis tilbud. Vi finder i fællesskab det alarmsystem, der passer bedst til din situation. 

Kontakt os

Fokusartikler