Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

EL-INSTALLATION

Vi er din landsdækkende el installatør, der løser alle typer opgaver inden for el-installationer. Ingen opgave er for stor eller for lille for Lindpro. Vores kunder tæller alt fra store entreprenører til offentlige institutioner og mindre erhvervsdrivende. Fælles er, at vi altid stiller høje krav til sikkerhed og funktionalitet, og at vi har kompetencerne og erfaringen til at skabe synlige resultater for dig som kunde.

Ring på tlf. 70 10 16 17 for at bestille en el installatør til din opgave.  

Vi samler vores el-tekniske kompetencer 

Lindpro har både kapaciteten og kompetencerne til at sammensætte, drive og implementere el-tekniske entrepriser. I store entrepriser kan vi mande op og ned ved at sammensætte fagfolk bestående af alsidige generalister og erfarne fagspecialister. Vi kvalitetssikrer både vores løsninger og arbejdsprocesser, så vi leverer den bedste entreprise til den bedste pris. 

En el-teknisk entreprise kan indeholde:

  • El-installationer 
  • Intelligente bygningsinstallationer, IBI
  • Brand- og tyverisikring, kaldeanlæg, adgangskontrol, talevarsling og tv-overvågning
  • BMS- og CTS-anlæg
  • Tele- og datainstallationer
  • Industriel automation
  • Energioptimering
  • Service

Projektledelse sikrer en fælles kurs

Lindpros projektledere sikrer logistikken og udstikker en fælles kurs med en klar ansvarsfordeling. De skaber overblik over delmål og slutmål gennem løbende kommunikation og opfølgning. Derudover skal en forudseende planlægning involvere de forskellige fagområder i entreprisen og sikre en udførlig dokumentation.

Bestil en el installatør her

Kontakt Lindpros, hvis du ønsker at bestille en el installatør, eller hvis du har spørgsmål til vores services. Vi kan kontaktes på telefon 70 10 16 17. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig, når vi har modtaget din henvendelse. 

  

Fokusartikler