Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Bygningsautomatik til nybyggerier og energirenoveringer

Moderne bygninger kræver bygningsautomatik for at kunne leve op til bygningsreglementets krav

Hensynet til miljø og ressourcer stiller stadig større krav til, hvordan vi anvender energi i vores bygninger. Det ses bl.a. i form af bygningsreglementets stadig skrappere krav til energiforbrug i nybyggerier; fx lå grænsen i 2010 på 52,5 kWh/m2, i 2015 på max. 30 kWh/ m2 og i 2020 sænkes grænsen helt ned til 20 kWh/ m2.

For at kunne overholde disse krav, skal der næsten per definition tænkes bygningsautomatik ind i planlægningen af nye bygninger, da selv de bedste stand alone-systemer ikke er energi-effektive nok hver for sig.

I alle projekter skal bygherre og rådgiver derfor nøje vurdere og udvælge de mest energirigtige løsninger og stille de rigtig krav til de tekniske fagentrepriser, herunder varme, vvs, ventilation, lysstyring og evt. solafskærmning, så teknikken arbejder bedst muligt sammen via bygningsautomatik.

Er du rådgiver og søger en teknisk sparringspartner, så kontakt BMS-afdelingen på bms@lindpro.dk eller ring direkte til sektionschef René Anneman på tlf. 52 15 08 83.

Forskellige bygningstyper kræver forskellige opsætninger af bygningsautomatik

Afhængigt af, om der skal bygges en skole, en kontorbygning eller et indkøbscenter, er der forskellige brugermønstre og anvendelsesbehov, der skal opfyldes. Der kan tillige være forskellige behov i samme bygning fra dag til dag, og disse behov opfyldes bedst og mest energirigtigt ved samkøring af systemer gennem bygningsautomatik.

Det er vigtigt at kigge nøje på bygningens såkaldte anvendelsesprofil i planlægningsfasen, for derved at kunne udvælge de mest optimale installationer og bygningsautomatik fra starten af. Dette giver større værdi i byggefasen og markante besparelser i den daglige drift.

Er du interesseret i at se nogle Lindpro-cases, så skriv til ctsibi@lindpro.dk med en kort beskrivelse af behov, og vi sender relevante cases til dig.

Lindpro er Trend® Systemhus og har stor erfaring inden for rådgivning om bygningsautomatik

Trend® er en af verdens førende producenter af bygningsautomatik, og det er derfor Lindpro anbefaler Trend® CTS, når vores specialister rådgiver vores kunder. Trend® CTS anvendes som bygningsautomatik i næsten alle typer bygninger, fx skoler, hospitaler, kontorbygninger, lufthavne m.fl., og sikrer minimalt energiforbrug samt et godt indeklima.

Som supplement til vores ekspertise inden for bygningsautomatik, har vi afdelinger med kompetencer inden for elinstallationer og VVS. Det har givet os indgående erfaring med alle de forskellige typer installationer, der skal samkøres gennem bygningsautomatik. Denne kombinerede viden kommer jer til gode i form af driftssikre løsninger, der virker optimalt fra starten, og som kan optimeres løbende og hele vejen rundt.

Vi tilbyder fordelagtige serviceaftaler, og kan også varetage den regelmæssige drift af jeres systemer for optimalt udbytte.

Læs også: Energioptimering af bygninger

Vi dækker alle behov for bygningsautomatik

Vores specialister går i tæt dialog med hver enkelt bygherre, rådgiver eller projektleder for at afdække det reelle behov og rådgive om den bedste individuelle løsning med bygningsautomatik. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem funktionskrav, budgetrammer og integration med andre systemer.

Vil du vide mere om, hvordan Lindpro kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger inden for bygningsautomatik, skal du endelig kontakte os på tlf. 70 10 16 17 eller via kontaktformularen herunder. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken bygningsautomatik, der passer bedst til jeres behov.

Kontaktpersoner