Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

BMS - Building Management System

Hos Lindpro kan vi hjælpe med at imødekomme de stadigt stigende krav til bygningers økonomi, drift, miljøbelastning og indeklima.

Med intelligente installationer og brugervenlig automatik (Building Management system)  gør vi det nemt at optimere især større bygningers drift, indeklima og energiforbrug, hvilket i sidste ende kommer jer, jeres brugere og miljøet til gode.

Lindpros kompetencer inden for installation og intelligent styring og automatik koblet med de høje krav, vi stiller til sikkerhed og funktionalitet, gør, at vi kan tilbyde building management system total-løsninger, der giver jer synlige driftsfordele og økonomiske besparelser.Bygningsautomatik    BMS-System       Indeklima 
       

  
  
Dagslysstyring     CTS-Anlæg     Energioptimering 


BMS system – hvad er det, og hvad kan det?

Begrebet BMS system er den oftest anvendte forkortelse for Building Management System. Det kaldes også bygningsautomation eller bygningsautomatik, og er en central styring af en bygnings tekniske anlæg og installationer. Et BMS system bruges med andre ord til at sætte flere enheder sammen, få dem til at tale sammen og derigennem optimere bygningens drift.

I tekniske beskrivelser benævnes et BMS system også som BAS (Building Automation System), BEMS (Building Energy Management System) eller CTS (Central Tilstandskontrol og Styring).

I relation til BMS systemer støder man ofte også på begrebet IBI, der er en forkortelse for Intelligente Bygnings Installationer. Det dækker over de konkrete installationer (varme, ventilation, lys, sikring etc.) i bygningerne, der muliggør en samlet styring via et BMS system.

Vil du vide mere om BMS, CTS, KNX, IBI, Wago eller Scada, så kontakt BMS-afdelingen påctsibi@lindpro.dkeller ring direkte til serviceleder Carsten Pedersen på tlf. 40 90 70 32.

Hospitaler      Plejehjem      Bosteder og Psykiatri 
       

  
  
Hjemmeboende      Kommuner      Skoler 

S

Hospitaler      Plejehjem      Bosteder og Psykiatri 
       

  
  
Hjemmeboende      Kommuner      Skoler 

S

Kontaktpersoner