Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

SERVICE

En af Lindpros absolutte kernekompetencer er service. Vi udfører service på alle former for elektriske anlæg og installationer til industri, erhverv, bygning og bolig. Vores serviceledere er i løbende dialog med dig som kunde for at sikre optimale el-tekniske og energibesparende løsninger i forhold til din virksomheds behov, både hvad angår arbejdsprocesser, funktionalitet og økonomi.

Ring til Lindpro på 70 10 16 17 og få et gratis tilbud på den ønskede service.

Proaktiv og faglig vejledning  
Lindpro tilbyder alt fra skræddersyede serviceaftaler til mindre installationsarbejde, reparationer og vedligeholdelse. Vores servicefolk vejleder dig om de mest økonomiske og hensigtsmæssige el-tekniske og energibesparende løsninger fx ved hjælp af lysstyring. Du får derfor ikke blot den løsning, du beder om, men du får præcis den løsning, du har behov for. Vores servicefolk oplyser løbende om eventuelle forhold, der er vigtige for sikkerheden hos dig. Service er nemlig en tillidssag og en helhedsoplevelse, hvor du skal føle dig optimalt hjulpet.

Vi bruger energien på skræddersyede løsninger  
Vi tilbyder energivejledning og -optimering. Vores erfaring siger, at der ofte er et stort potentiale for at finde energibesparende løsninger ved en gennemgang af de tekniske installationer. For eksempel kan LED-belysning mere end halvere dit energiforbrug. Selv en simpel lysstyring med bevægelsessensorer eller akustisk lysstyring sikrer, at du kun bruger energi, så længe, der er behov for det.

Langsigtet kvalitetssikring  
Som autoriseret el-installatørvirksomhed sikrer vi, at dine installationer overholder lovgivning og lever op til den forventede funktionalitet med den rette dokumentation af tests og målinger på samtlige installationer. Lindpros kvalitetsstyringssystem er certificeret af Bureau Veritas.

24-timers vagtordning  
Med Lindpros 24-timers vagtordning kan vi rykke ud døgnet rundt. Vores erfarne serviceledere har derfor altid kompetente folk til rådighed til udførelse af akutte opgaver. Det er din sikkerhed for en hurtig og kompetent serviceindsats.

Få et godt tilbud på din service 

Ønsker du at få undersøgt, om du ved hjælp af lysstyring kan opnå energibesparende løsninger? Eller ønsker du at bestille andre former for service? Så kontakt Lindpro på telefon 70 10 16 17 eller via kontaktformularen.  

  

Kontakt os

Fokusartikler