Find os
Vælg specifik kompetence

Vælg en kompetence i menuen herunder – og se hvor i landet,
vi tilbyder netop denne ydelse

Kontaktinfo
Lindpro A/S
Fabriksparken 58
2600   Glostrup

Tlf: +45 70 10 16 17
E-mail:

Facility Service

Vi vil sikre, at vores kunder kan koncentrere sig om det, de er gode til – og så overlade teknikken til os. Det er vi nemlig gode til….

Alle typer af tekniske og praktiske opgaver kan indgå som et element i en totalserviceaftale med Lindpro, og vi lader kun højt kvalificerede og specialiserede medarbejdere udføre arbejde for vores kunder. Disse medarbejdere holder sig konstant opdaterede med den tekniske udvikling inden for deres område bl.a. gennem målrettet efteruddannelse.

Vi har udviklet konceptet for at imødekomme de kunder, som ønsker at samle serviceydelser et sted. Dette både for at opnå større driftsikkerhed og ofte også en økonomisk gevinst.

Via vores netværk af faste samarbejdspartnere sikrer vi, at vores kunder kan få dækket alle behov indenfor Facility Service.

Lindpro har et net af afdelinger i hele landet, vi er derfor altid tæt på vores kunder. Vi tilknytter det faste antal medarbejdere, der skal til for at imødekomme det ønskede serviceniveau, så kunden altid bliver mødt af velkendte folk, der kender deres installationer.

Vores kunder skal altså kun henvende sig et sted for at opnå den bedst mulige styring, overvågning og optimering af alle de ydelser, som indgår i aftalen.


En Facility Management kontrakt kan indeholde:

  • Energirådgivning og –optimering
  • El-, vvs-, blik-, og ventilationsservice
  • Drift og service på adgangskontrol, sikring og overvågning
  • Bygningseftersyn, registrering af klimaskærme og tekniske installationer
  • Drifts- og vedligeholdelsesbudgetter for bygninger og installationer
  • Renholdelse, snerydning og vedligeholdelse af udendørsområder
  • 24-timers Service

Kontakt os

Downloads om Facility Service